Verzendingsinformatie

Kesbeke-online zorgt ervoor dat je bestelling met uiterst zorg worden verpakt en verstuurd. Alle bestellingen worden verzonden op basis van het totaalgewicht van het pakket.

Verzendingskosten Nederland

Verzendkosten voor Nederland zijn slechts € 4,95 tot 30 kilo!

Verzendingskosten België

Voor Belgie hanteren wij tevens zeer lage verzendtarieven . Voor een pakket tot 30 kg betaal je slechts € 7,95 verzendkosten.

Verzendingskosten buiten Nederland en België

De verzendkosten zijn afhankelijk van de bestemming. Hieronder zie je een tabel met daarin de EU landen en de bijhorende verzendkosten (inclusief BTW). De verzendkosten in de tabel gelden tot het maximale gewicht van 30 kilo. Voor landen buiten de EU hanteren we andere tarieven, zie tabel EURO3 en wereld.

De verzendkosten voor het versturen naar het buitenland kunnen bij een hoog bestelvolume redelijk snel oplopen. Indien je grotere volumes wilt bestellen en daarbij kiest voor een langere verzendtijd kunnen we de kosten van transport minimaliseren. Handig om te weten is dat Kesbeke tafelzuren een houdbaarheidstermijn hebben van jaren! Voor vragen met betrekking tot deze combinatie, neem je het best contact met ons op. Dit kan zowel per e-mail als telefonisch.

Zone

EU Landen 0 tot 30 kg

1

Duitsland, Luxemburg € 9.95

2

Denemarken(*), Frankrijk(**), Groot-Britannie(***),  Italie, Oostenrijk ,
Spanje, Zweden
€ 18,95

3

Finland, Hongarije, Polen, Slovenië, Slovakije, Tsjechië € 19,95

4

Bulgarije, Roemenië, Estland, Letland, Lithouwen € 29,95

5

Ierland, Portugal € 32,95

(*)           excl. Groenland en Faeroer Eilanden
(**)         excl. Andorra en overzeese gebieden, incl. Monaco en Corsica
(***)       excl. Gibraltar, Kanaaleilanden

Hoe we verpakken

Alle bestellingen worden uiterst zorgvuldig verpakt in dikke 7mm dozen tot een maximum van 30 kg (Let op! voor belgië geldt een maximum per verzending van 10 kg) Indien je een hoger volume wilt afnemen is dit uiteraard mogelijk. Wij zorgen in dat geval dat er een passend extra pakket wordt aangemaakt.

Verzendingstermijn

De duur van een verzending is afhankelijk van het land van bestemming. Voor een aantal veel voorkomende bestemmingen vindt u in onderstaande tabel een indicatie van de tijd die met de verzending gemoeid is (in werkdagen). Voor landen die niet in deze lijst staan kun je kijken bij verzendwijzer internationaal, op de site van Postnl. Hier staan de tijdsduur en overige zaken die van belang kunnen zijn voor jou verzending.

Track en trace

Wil je – na het plaatsen van een bestelling – weten waar je verzending zich bevindt ? Dat kan via de Track & Trace-mogelijkheden van Postnl. Slechts met een paar simpele muisklikken is het nu mogelijk om je internationale zending te volgen. Let op! Om je bestelling te volgen dien je de barcode, die je per e-mail van ons hebt ontvangen, hier in te voeren. Track en Trace is beschikbaar voor alle bestemmingen binnen de EU én voor de voornaamste bestemmingen buiten de EU. Klik hier om een volledig overzicht van landen die Track & Trace ondersteunen te bekijken.

Let op!

Invoerbepalingen verschillen per land. De kans bestaat dat je bestelling bij aankomst in het land van bestemming onderworpen wordt aan BTW en/of invoerrechten. Deze mogelijke kosten liggen bij jou. Wij hebben hier helaas geen controle over. Neem daarom eerst contact op met je plaatselijke douane kantoor. Je kunt en mag ons uiteraard ook om advies vragen. Stuur hiervoor een mail naar de klantenservice: klantenservice@amsterdam-market.nl.