assortiment Kesbeke

Over Kesbeke

Liefde voor augurken en uitjes bestaat dat? Jazeker: bij ons!

Bij Kesbeke worden augurken en uitjes met zorg omringd. Neem nu onze augurken. Die krijgen een zeer speciale behandeling. We plukken ze met de hand, vegen ze netjes schoon, stoppen ze in bad, drogen ze, vertroetelen ze met speciale kruiden en specerijen en zorgen ervoor dat ze met aandacht en zorg in een frisse pot komen. Voorzichtig, met de hand, zodat ze mooi van vorm blijven. Dan mogen ze ook nog even rusten, voordat ze bij u op tafel komen, voor die echte Kesbeke-smaak. Je zou er haast jaloers van worden.

Hoewel... het is een mooi maar kort leventje. Want onze augurken zijn populair. Ze gaan maar wat snel de winkel weer uit. Net zo snel als onze andere producten: onze vermaarde Amsterdamse uien, onze fijne zilveruitjes, de speciale sauzen en piccalilly's: allemaal even smakelijk.

Augurken, Amsterdamse uien en zilveruitjes zijn heerlijk als tussendoortje of onderdeel van de maaltijd. Ik nodig u graag uit te genieten van alle lekkers dat Kesbeke u te bieden heeft. En als u zelf ideeën of suggesties heeft mailt u ons dan: we horen graag van u!