Betalingsmogelijkheden

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en eenvoudig je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jou internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.   De voordelen op een rij:

Het is supersnel, simpel en veilig

Bestellingen worden direct verwerkt in ons systeem

Een iDeal betaling is volledig gratis

Paypal

Paypal is een internationaal Internet betalingssysteem voor een iedereen die een e-mail adres heeft. U kunt veilig online bestellen met behulp van uw creditcard of uw bankrekeningnummer. Voor betaling via Paypal moet u wel eerst een account aanmaken bij Paypal.   De voordelen op een rij:

Veilig en makkelijk. Je hoeft geen bank- of creditcardgegevens in te voeren

Een Paypal betaling is volledig gratis

Je bestelling wordt direct verwerkt

Mastercard

MasterCard is uitgegroeid tot een volwaardig creditcardnetwerk en te vergelijken met Visa. Het is uiterst eenvoudig en veilig om met MasterCard online producten aan te schaffen. Sinds 2010 maakt MasterCard gebruik van 3-D Secure technologie (Onder de naam ‘MasterCard® SecureCode™’). Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger.  Alle betalingen, die via MasterCard verlopen met gebruik van 3-D Secure zijn gegarandeerd via Mastercard   De voordelen op een rij:

Veilige betaling via 3-D Secure

Gegarandeerde betaling via MasterCard SecureCode

Veilige en makkelijke betaalmethode

Wereldwijd bereik